YUNO, WE GO VIRAL

SOCIAL MEDIA AGENCY
GOOGLE ADS EXPERT

Wat kunnen wij nou precies voor u betekenen?

Wij hebben ons gespecialiseerd in het slim gebruiken van social media platforms.
Met ‘slim gebruiken’ bedoelen wij dat alles wat van belang is bij het gebruiken of social media of het creëren van een google, facebook of instagram ad. Hiermee bedoelen we de content die u plaatst, die manier en tijd van plaatsen, het taalgebruik bij de post, wel of geen hashtags? Echt alles kan van belang zijn!

Natuurlijk is het mogelijk om de social media kanalen van uw bedrijf zelf te beheren en om uw eigen advertenties hierop te draaien. Echter weten wij uit ervaring dat het veel kostbare tijd en moeite in beslag neemt om alle handigheden te leren en dat hiermee veel geld en tijd verloren gaat!
Dit is ook de reden dat wij dit graag bij u uit handen nemen!

Yuno zal op de meest efficiënte manier gebruik maken van ads op Google en social media.
Ook kunt u ervoor kiezen om een gedeelte of alle social media kanalen door Yuno te laten beheren.
Zo hoeft u zelf nooit meer om te kijken naar het vergroten van uw naamsbekendheid via internet en kunt u zich blijven focussen op hetgeen waar u goed in bent!

Wij zullen er dan voor zorgen dat u op een organische manier meer volgers en naamsbekendheid creëert, verkeer dat echt geïnteresseerd is in uw product of dienst! Dit zal er natuurlijk indirect toe leiden dat uw product of dienst meer verkocht zal gaan worden. Zodra de mensen uw product of dienst onder ogen krijgen, zal dit zichzelf gaan verkopen!

Transparantie!

Naast dat het bijna 24/7 mogelijk is om contact met ons op te nemen, om te vragen hoe de zaken ervoor staan. Zullen wij er voor zorgen dat er iedere maand een rapport naar u op wordt gestuurd waarin u alle cijfertjes eens rustig terug kunt lezen en waar wij in begrijpelijke taal zullen beschrijven wat er goed gaat en wat er beter kunt. Zo houdt u dus op een overzichtelijke manier grip op de situatie en zult u iedere maand opnieuw zien waarom dit een goede investering is!

 

U bepaalt!

Of u nu alleen uw product of dienst onder de aandacht wilt brengen door het draaien van advertenties op social media en Google. Of het liefst uw gehele social media uit handen wilt geven, alles is mogelijk zodra u samenwerkt met Yuno. Indien u nog nooit voor uw bedrijf een account aangemaakt hebt op het internet is het ook mogelijk om contact met ons op te nemen. Dan starten we het gewoon vanaf de grond af aan voor u op!


Voor een offerte en/of andere vragen kunt u contact met ons opnemen.
Gelieve onderstaand formulier in te vullen en wij zullen spoedig contact met u opnemen

YUNO, WE GO VIRAL

KvK nummer: 83396322 

BTW-nummer: NL862 858161B01

contact@yunoagency.com

SOCIAL